Aderare la franciză

Investește în industria cosmetică! 

Deschide un Biosolar KiwiSun sau achiziționează un salon gata amenajat! Acum poți să devii și coproprietarul unui Biosolar KiwiSun! Devino partenerul nostru de afaceri!
Poți adera la franciza noastră cu orice sumă – noi vom găsi soluția cea mai potrivită pentru tine.Poți să devii acționar la un salon din Ungaria sau din orice altă țară.
Indiferent dacă alegi să fii proprietar activ sau asociat tacit: industria cosmetică îți oferă o posibilitate de investiție mereu rentabilă. Saloanele KiwiSun funcționează cu succes la aproape 70 de locații. 
Sună-ne pentru detalii! 

CONTACT: Adresa: 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.
Telefon / fax : 06(1) 350-9371
Mobil: 06 (20) 9 651-681
E-mail: franchise@kiwisun.hu 


Saloanele KiwiSun funcționează cu succes la aproape 70 de locații! Deschide un salon KiwiSun în orașul tău și vei beneficia de exclusivitate teritorială! Stil individual și armonie. Bine ai venit în lumea KiwiSun! Iată concepția noastră de afaceri. 

Credem că folosirea solarului nu reprezintă numai un serviciu de câteva minute, ci înseamnă mai mult. Firma producătoare de solare Black Care, cu o experiență de un deceniu în acest domeniu, a fost cea care a dat viață conceptului KiwiSun. Obiectivul firmei a constat în crearea salonului de solar perfect din toate punctele de vedere, care să obțină un succes nemaipomenit și să ofere o posibilitate de investiție extraordinară.

Succesul rețelei noastre este rezultatul muncii pregătitoare temeinice a unei echipe formate din numeroși profesionaliști, în cadrul căreia psihologii specialiști în publicitate, designerii, experții de marketing, inginerii și proprietarii de saloane de bronzare s-au aliat în vederea realizării unei concepții de succes. 

Obiectivul lor a constat în crearea unui mediu care transformă cele câteva minute petrecute la solar într-o scurtă perioadă plină de bucurie, întregul salon fiind amenajat în așa fel încât să încânte simțurile clienților.

Avantajele rețelelor de franciză sunt bine cunoscute în numeroase domenii la nivel mondial. Cel care devine partener într-o franciză, primește în schimb reputație și credibilitate. Avantajul enorm al acestui sistem constă în faptul că îți vei putea începe activitatea ca parte a unui sistem de succes deja încercat. Astfel, șansa creării unei afaceri profitabile este asigurată și pentru investitorii mai puțin experimentați în acest domeniu, fiindcă toți pașii necesari au fost deja dezvoltați de cei care au creat acest sistem funcțional. Dezvoltatorul rețelei este întotdeauna alături de proprietarii saloanelor.

Producătorul răscumpără întregul parc de aparate al membrilor de rețea la fiecare 5 ani și schimbă aparatele cu modele noi.
 
 
În cadrul rețelei KiwiSun, membrii beneficiază de protecția acoperirii teritoriale, astfel încât să se deranjeze reciproc. Fiecare partener dispune de un district propriu, căruia își oferă serviciile în exclusivitate. Pe lângă aceasta, membrii rețelei beneficiază și de avantajele oferite de activitate de marketing coordonată central. 


Printre celelalte avantaje oferite de sistemul de franciză membrilor se află, printre altele, cercetarea detaliată a pieței, materialele de publicitate și cursurile de formare continuă. Este un fapt demonstrat că utilizatorii au o încredere mai mare într-o rețea care și-a dovedit deja funcționalitatea și ai cărei membri se află la un numitor comun în privința imaginii, prețurilor și serviciilor. Crearea imaginii saloanelor are loc pe baza unui manual de franciză foarte strict și este coordonată de experți. Datorită acestui fapt, salonul tău nu va fi cu nimic mai costisitor decât unul obișnuit.

KiwiSun îți oferă o concepție gata elaborată pentru deschiderea salonului tău în ceea ce privește imaginea, funcționarea, administrarea computerizată și marketing-ul, sub forma unui sistem încercat și de succes garantat, precum și dreptul de folosire a numelui de brand KiwiSun. Încă de la începuturile sale, KiwiSun se bucură de succes mondial. În prezent, rețeaua noastră se dezvoltă pe baza unui model transparent de afacere.

Iată lumea KiwiSun. Vrei să ni te alături?