Cosmticele noestra

Descoperă NOUA GENERAŢIE de cosmetice Kiwisun!
Întinerirea pielii cu cele mai moderne substanţe active existente în prezent.

Q10 EYE CREAM
FACE WISH GEL
KIWISUN HOME PASSION - ESSENTIAL
BLACK CANDY
HYPO SENSETIVE
MONOI DE TAHITI
OAHU ISLAND
WHITE SAND
SAFARI BLACK

Cremă pentru bronzare rapidă de 200x, cu efect imediat. Acest produs cosmetic asigură bronzarea de durată și regenerarea celulelor, fiind bogată în componente care protejează pielea, printre care extractul natural de gălbenele. Datorită ingredientelor sale bronzante active, produsul face posibil să obținem ușor și foarte rapid adâncimea de culoare maximă pentru orice tip de piele. Ingredientele bronzante naturale, DHA-ul și Tyrosina acționează sinergic în vederea obținerii imediate a culorii de maro închis. Această cremă asigură ca pielea ta să fie catifelată la atingere și să miroase plăcut după folosirea solarului. Se recomandă pentru toate nivelurile de bronzare, înainte de folosirea solarului.

BLACK SAFARI FOR MEN

Cremă pentru bronzare rapidă de 200x, cu efect imediat și parfum masculin. Acest produs cosmetic asigură o bronzare de durată și are un efect de regenerare a celulelor. Conține ingrediente active pentru protecția pielii și extract natural de gălbenele. Datorită ingredientelor sale bronzante active, produsul face posibil să obținem ușor și foarte rapid adâncimea de culoare maximă pentru orice tip de piele. Ingredientele bronzante naturale, DHA-ul și Tyrosina acționează sinergic în vederea obținerii imediate a culorii de maro închis. Această cremă asigură ca pielea ta să fie catifelată la atingere și să miroase plăcut după folosirea solarului. Se recomandă pentru toate nivelurile de bronzare, înainte de folosirea solarului.

FACE BRONZER

Cu componente anti-aging

Conţinut crescut de substanţe active pentru tenul şi decolteul care se bronzează mai greu, pentru o piele proaspătă şi catifelată. Conţinutul de hyaluron combate uscarea pielii. Produsul hidratează intens, în profunzime, şi ameliorează ridurile mai mărunte. Pe parcursul bronzării la solar, conţinutul de colagen, care contribuie păstrarea prospeţimii pielii, poate să scadă. Colagenul vegetal suplimentar ajută la combaterea acestui efect. Folosind această cremă cu celule stem, poţi stimula vitalitatea, aspectul tânăr şi proaspăt al pielii.

SUMMER LEGS

RECOMANDAT PENTRU PĂRȚILE CORPULUI CARE SE BRONZEAZĂ DIFICIL:

Cremă bronzantă pentru picioare, care trebuie folosită înainte de solar, pentru a obține o culoare maro-auriu de o adâncime uniformă. În timp ce te bronzezi, picioarele tale vor deveni mai catifelate la atingere. Bogat în substanțe cu acțiune imediată, care protejează pielea, cu extract natural de gălbenele.

CREMĂ DE DUŞ CU PARFUM DE COCOS

Bogat în grăsimi vegetale de provenienţă naturală, cu grăsime de cocos şi unt de shea. Datorită componentelor hidratante, curăţă fin şi catifelează pielea. Ingredientele preţioase care intră în componenţa acestui produs vă vor proteja pielea de uscare. Fără alcool şi parabeni.

LOŢIUNE DE CORP CU PARFUM DE PORTOCALE

Produs cu o compoziție hidratantă unică, prin care hidratează pielea în profunzime, cu numeroase componente naturale și substanțe emoliente, bogat în vitamine și antioxidanți. Ingredientele naturale ale produsului reduc uscarea pielii, întind, alimentează și regenerează, îngrijesc fin și alimentează pielea. Produsul este recomandat în special pentru folosirea zilnică, după baie sau duş, dar şi pentru protecţia pielii după bronzarea la soare sau la solar. Fără alcool şi parabeni.

GEL DE DUȘ CU PARFUM DE PORTOCALE

Gel de duș natural,  cu extract din ulei de portocale, care emană un parfum plăcut de portocale proaspete. Datorită ingredientelor sale naturale, produsul un efect emolient și hidratant asupra pielii. Componentele prețioase ale acestui gel de duș curăță și catifelează pielea și o protejează de uscare. Nu produce nici un fel de iritații ale pielii. Fără alcool și parabeni.

TONIC FACIAL PENTRU PIELE SENSIBILĂ

Curăţă, condiţionează, tonizează şi calmează tenul, astfel încât acesta să absoarbă mai uşor cremele hidratante. Oferă modul cel mai simplu, printr-un singur gest, pentru îndepărtarea maghiajului, curăţarea şi calmarea întregului ten (faţă, ochi, gură). Rezultatul: ten perfect curat, fără să mai fie necesară folosirea produselor exfoliante. Adaptat la toate tipurile de piele, chiar şi la pielea sensibilă. Tonicul facial nu conţine coloranţi, alcool, parabeni sau săpun.

LOŢIUNE DE TEN

EFECT DE HIDRATARE, CU PARFUM DE LĂMÂIE

 Loţiunea de faţă cu efect calmant te ajută să scapi de contaminările de pe suprafaţa pielii fără să usuce sau să irite pielea.

Produsul scade reacţiile pielii sensibile, uscăciunea şi roşeaţa pielii, în timp ce hidratează şi curăţă fin pielea, acţionând calmant. Loţiunea de ten nu conţine coloranţi, alcool, parabeni sau săpun.

 

LOŢIUNE PENTRU CORP

PARFUM DE CĂPŞUNI, CU INGREDIENTE NATURALE

Loţiune pentru corp hidratantă, care ajută ca pielea să devină mai moale. Bogat în vitamine şi antioxidanţi. Ingredientele naturale reduc uscarea pielii, ajută pielea să devină mai întinsă, alimentează şi regenerează, îngrijesc şi netezesc fin pielea. Produsul este recomandat în special pentru folosirea zilnică, după baie sau duş, dar şi pentru protecţia pielii după bronzarea la soare sau la solar. Fără alcool şi parabeni.

GEL DE DUŞ CU PARFUM DE CĂPŞUNI

Curăţă fin şi catifelează pielea datorită ingredientelor sale naturale active. Componentele preţioase din acest produs îţi vor proteja pielea de uscare. Fără alcool şi parabeni.

LOŢIUNE PENTRU CORP CU PARFUM DE COCOS

Produsul conţine foarte multe ingrediente naturale, substanţe hidratante şi emoliente, fiind bogat în vitamine şi antioxidanţi. Compenentele naturale reduc uscarea pielii, întind, alimentează, regenerează şi îngrijesc pielea. Produsul este recomandat în special pentru folosirea zilnică, după baie sau duş, dar şi pentru protecţia pielii după bronzarea la soare sau la solar. Fără alcool şi parabeni.

CHOCO ORGASM

Produs cosmetic pentru solar, cu efect de bronzare şi de întinerire a pielii, de 100X. Produsul maximizează bronzarea prin efectul natural al ciocolatei, caramelei şi nucilor. Piele ta va deveni catifelată şi moale la atingere în urma efectului combinat al cannabis-ului, untului de shea şi al uleiurilor vegetale. Toate aceste beneficii sunt intensificate de complexul de bronzarea prezent în cantitate mare în produs, care face posibil să obţii un aspect ciocolatiu. Bucură-te de parfumul divin de ciocolată!

CARIBBEAN DREAM

Produs cosmetic bronzant pentru solar, de 75X. Pe lângă amestecul de fructe caraibene, această cremă maximizează bronzul de vis prin efectul natural al caramelei şi al nucilor. Piele ta va deveni catifelată şi moale la atingere în urma efectului combinat al cannabis-ului, untului de shea şi al uleiurilor vegetale. Toate aceste beneficii sunt intensificate de complexul de bronzarea prezent în cantitate mare în produs, care îţi oferă posibilitatea să obţii bronzul caraibean pe care îl doreşti.

COCOA BEACH

Din noua generaţie a produselor pentru întinerirea pielii, cu Cofeină (efect de întindere a pielii)
+ Accelerator + Coffein + Green Coffee Extract + Caramell Extract

Cremă pentru solar cu efect de bronzare extra, cu antioxidanţi eficienţi, care îţi vor alimenta pielea, şi nutrienţi de calitate premium, printre care Untul de Shea şi uleiul Golden jojoba, care hidratează pielea şi îi conferă un aspect sănătos. Antioxidanţii din componenţa acestei creme: extractul de ceai verde şi extractul dublu de caramel, alimentează pielea în vederea obţinerii efectului antioxidant profund. Împreună cu componentul de noua generaţie Accelerator, Cofeina va asigura imediat obţinerea nuanţei de piele întunecate, pe lângă care va contribui şi la aspectul proaspăt şi estetic al pielii, intensificat şi prin efectul de relaxare, întindere şi hidratare a pielii, oferit de către D-Pantenol. Aloe Vera oferă un nutriment natural pentru piele, pe lângă care o va şi apăra prin efectul ei antibacterian şi de relaxare.

GEL DE ALOE VERA

Produs cosmetic clasic, pe bază de plante, care hidratează şi calmează pielea după expunerea la soare, după solar şi după baie. Folosit zilnic, gelul de aloe vera accelerează regenerarea leziunilor pielii şi ajută la păstrarea aspectului proaspăt al pielii. Pe lângă efectul său antiinflamator, gelul sprijină şi refacerea pielii, ajungând până la stratul cel mai profund al ţesuturilor.

MANGO

Din noua generaţie a produselor pentru întinerirea pielii, cu Hyarulon (efect de ameliorare a ridurilor)

+ DHA+ Accelerator + Wallnut + Beta carotene

Cremă pentru solar cu efect de bronzare extra. Untul de Shea şi uleiul Golden Jojoba îţi hidratează şi alimentează pielea, iar complexul substanţele care îţi oferă bronzarea extra vor îţi garantează că în scurt timp vei străluci în cele mai închise nuanţe. Secretul tinereţii din Hyarulon îţi va atinge pielea, astfel încât vei reuşi să combaţi eficient procesul de îmbătrânire. Crema are un parfum plăcut de mango.

PEACH MANGO

Din noua generaţie a produselor pentru întinerirea pielii, cu ulei de Argan (efect de întinerire a celulelor la nivel de profunzime)
+ DHA + Accelerator + Argan stem cells

Cremă pentru solar cu efect de bronzare extra, pentru ca bronzul tău să dureze şi mai mult. Această cremă poate influenţa profund capacitatea de autoregenerare a pielii. Conţinutul de celule stem de Argan din cremă influenţează direct ţesuturile de colagen şi ţesuturile elastice. La aceasta se adaugă şi efectul de bronzare care asigură obţinerea rapidă a culorii întunecate dorite. Conţinutul de Aloe Vera oferă pielii un nutriment natural prin efectul său antibacterian şi relaxant. Amestecul dintre untul de shea şi siliconul pentru protecţia pielii se vor absoarbe adânc, astfel încât pielea ta va deveni elastică şi catifelată, strălucind de frumuseţe, iar parfumul acestei creme îţi va aduce aminte de visele tale cele mai exotice.

COFFEE CARAMEL

Din noua generaţie a produselor pentru întinerirea pielii, cu Cofeină (efect de întindere a pielii)
+ Accelerator + Coffein + Green Coffee Extract + Caramell Extract

Cremă pentru solar cu efect de bronzare extra, cu antioxidanţi eficienţi, care îţi vor alimenta pielea, şi nutrienţi de calitate premium, printre care Untul de Shea şi uleiul Golden jojoba, care hidratează pielea şi îi conferă un aspect sănătos. Antioxidanţii din componenţa acestei creme: extractul de ceai verde şi extractul dublu de caramel, alimentează pielea în vederea obţinerii efectului antioxidant profund. Împreună cu componentul de noua generaţie Accelerator, Cofeina va asigura imediat obţinerea nuanţei de piele întunecate, pe lângă care va contribui şi la aspectul proaspăt şi estetic al pielii, intensificat şi prin efectul de relaxare, întindere şi hidratare a pielii, oferit de către D-Pantenol. Aloe Vera oferă un nutriment natural pentru piele, pe lângă care o va şi apăra prin efectul ei antibacterian şi de relaxare.

CHOCOLATE ORANGE

Din noua generaţie a produselor pentru întinerirea pielii, cu Ulei din seminţe de cânepă (efect de netezire şi catifelare
+ Anti Strech + Hemp seed oil + DHA + Caramell Extract + Accelerator

Cremă pentru solar cu efect de bronzare extra, care te ajută să obţii o culoare maro cât mai închisă. Efectul natural al acestei creme te va face să arăţi ca şi cum ai fi venit chiar acum din vacanţa de vară. Uleiul Anti stretch face ca pielea să devină netedă şi strânsă, având un efect şi mai benefic asupra pielii uscate, datorită acţiunii sale pe termen lung. Conţinutul de ulei din seminţe de cânepă regenerează pielea şi îi conferă o elasticitate naturală. Untul de Shea îşi manifestă efectul pe termen lung, hidratează şi relaxează pielea în profunzime, netezind toate ridurile. Uleiul de jojoba hidratează pielea fără să lase urme unsuroase, asigurând însă, cu toate acestea, componentele grase necesare pentru prevenirea pierderii de apă.