De ce să alegi KiwiSun?

 

De ce să alegi KiwiSun?

 Solarele KiwiSun se bazează pe o tehnologie unică în lume, care, spre deosebire de solarele tradiționale, previne arsurile*, înroșirea, uscarea și ridarea pielii, garantând o bronzare blândă și uniformă.

În urma folosirii aparatelor de la KiwiSun, crește producția de vitamina D, ceea ce are importanță esențială mai ales pentru omul modern. Nenumărate studii științifice au confirmat rolul pozitiv al vitaminei D în prevenirea diferitelor îmbolnăviri și în sprijinirea sistemului imunitar.**

Aparatele noastre nu conțin halogeni cu cuarț, folosiți pentru bronzarea feței, ci exclusiv aparate de bronzare sănătoase, folosite separat pentru bronzarea feței, umerilor, decolteului și gambelor.

Informativ

Noul nostru solar bio verde îți oferă un bronz caraibian, fără culoarea gălbuie tipică a solarelor tradiționale, datorită luminii speciale pe care o emite.Solarul bio verde de la KiwiSun stimulează și producția de endorfine.

Este vorba despre hormonul FERICIRII, care se secretă în urma efectului luminii UV. Astfel, vei deveni mai sigur pe tine, mai optimist și mai vesel, manifestând o atitudine diferită și față de problemele de viață.Un om vesel se îmbolnăvește mai rar, are un echilibru interior mai stabil și este mai sigur pe sine.Aceste efecte pozitive îți vor oferi stabilitate mentală și te vor ajuta să treci peste problemele cotidiene, astfel încât vei descoperi mai repede calea spre succesul tău personal și secretul fericirii tale individuale.

Câteva efecte biologice pozitive suplimentare ale solarului bio: îți oferă cromoterapie cu lumină verde și îți îmbunătățește starea de spirit, precum și echilibrul interior.

Solarul infra încălzește suprața pielii și dilată porii înainte de bronzare, astfel încât bronzul dobândit să fie mai adânc și de lungă durată.Studiourile KiwiSun îți oferă și produse cosmetice speciale pentru solar, care accelerează procesul de bronzare și îți garantează un bronz mai adânc și mai persistent, hrănind pielea cu ingredientele lor naturale.

Solarele KiwiSun te așteaptă în întreaga Europa cu un design elegant și cu posibilități de răsfățare care încântă toate simțurile.KiwiSun reprezintă garanția siguranței și sănătății în bronzare, pentru că poți conta pe următoarele avantaje, alegând oricare dintre saloanele noastre:

– respectarea unor cerințe standardizate și servicii de același nivel calitativ înalt, datorită sistemului de franciză
– sistem centralizat de control al calității- schimbarea garantată a tuburilor (procese-verbale oficiale)
– solare în conformitate cu standardele europene, 0,3 W/m2 (certificate emise de autorități)
– personal profesionalist (cu licență profesională) 

Help

FADRESEAZĂ-TE CU ÎNCREDERE PROFESIONALIȘTILOR DE LA KIWISUN!

Toți c olegii de la recepțiile KiwiSun participă regulat la stagii serioase de formare profesionale și trebuie să susține examene profesionale individuale din cunoștințele legate de folosirea solarului.

Recepționistele noastre participă de mai multe ori pe an la cursuri de formare profesională organizate la centrul francizei, unde studiază materii de specialitate legate de solare.

Angajații noștri trebuie să susțină examene și să facă față cerințelor severe ale francizei noastre, astfel încât numai persoanele cu abilități individuale corespunzătoare și care au trecut examenul nostru profesional au dreptul să lucreze la saloanele KiwiSun.

Angajații saloanelor din rețeaua noastră de franciză trebuie să absolve următoarele cursuri:

– curs de dermatologie (susținut de medici), recunoașterea tipurilor de piele și cunoașterea mecanismului bronzării, dozarea corectă a luminii solarului și frecvența de folosire recomandată, în funcție de tipul de piele
– curs de cosmetică (susținut de un maestru cosmetician), în cadrul căruia sunt predate cunoștințe speciale, de ex. cum să folosească solarul cei cu pielea persoanele cu probleme acneice sau tinerele mame etc.
– curs de comunicare (susținut de un profesor de facultate invitat) și de științe comportamentale, metode de tratare a obiecțiilor și de soluționare a problemelor, cu exerciții situaționale.
– cursuri de pregătire în domeniul produselor cosmetice și de tehnica vânzării (susținute de instructori din străinătate și de specialiști recunoscuți la nivel internațional), ingredientele și efectele cremelor pentru solar, folosirea și recomandarea acestora
– trening mintal (susținut de un psiholog), dezvoltarea personalității, răbdare și tehnica comunicării- cunoștințe legate de igienă (pregătire teoretică și prezentări practice)
– cursuri de pregătire în domeniul solarelor bio sănătoase (cele mai noi tehnologii și tuburile cele mai moderne, mecanismele de acțiune și parametrii tehnici)- examen de sănătate
– certificate individuale de competență profesională și diplomă pentru salon
– cursuri practice (examene personale, susținute în diferite locații și situații de viață) 

Cere ajutorul recepționerelor noastre în legătură cu următoarele întrebări:

1. Care este tipul meu de piele?
2. Cât timp să folosesc solarul la prima ocazie și cât timp să mă bronzez mai târziu, când revin? (dozare și frecvență)
3. Mi-ar plăcea să am un program personalizat de bronzare, care să se potrivească la tipul meu de piele. Pot să cer și așa ceva?
4. Ce fel de cremă pentru solar să folosesc și de ce tocmai crema aceea?Recepționistele noastre sunt, în același timp, și consilierele tale. 

Nu uita: ele sunt acolo ca să te ajute. Poți să te bazezi pe ele, întreabă-le cu încredere cu privire la următoarele teme:

1. Tratamentul general al pielii, îngrijirea zilnică a pielii, importanța hidratării, funcția lichidelor, rolul și importanța vitaminelor în menținerea sănătății pielii. 
2. Modul de viață și aportul de calciu, importanța vitaminei D din punctul de vedere al medicinii moderne.
3. Tipurile de produse cosmetice care sprijină bronzarea și menținerea bronzului, precum și folosirea acestora.
4. Protecția pielii la solar și în aer liber.

Recepționistele noastre dispun de cunoștințele profesionale necesare în legătură cu riscurile bronzării în aer liber. Poți să le întrebi cu încredere și despre acest subiect și îți vor prezenta creme de protecție solară și produse cosmetice pentru protecția pielii care nu pot fi găsite în comerț.
În vederea protecției sănătății tale și pentru asigurarea confortului tău deplin, poți să le adresezi chiar și întrebări mai intime și speciale, de exemplu:

1. Picioarele mi se bronzează mai greu, ce îmi propui?
2. Să vin la solar înainte sau după epilare?
3. Cum să-mi îngrijesc gura și buzele la solar?
4. Dacă am mai multe tatuaje, oare nu este nociv solarul? Ce îmi recomanzi?
5. Sunt gravidă în trimestrul 2. Oare pot să vin la solar?

Datorită formării lor profesionale permanente, recepționistele noastre pot să-ți prezinte cele mai moderne tehnologii de tratament facial și de întinerire și reînnoire a pielii. Dacă ești curioasă sau curios să afli și despre aceste teme, poți să te bazezi pe echipa noastră!Recepționistele noastre își însușesc cunoștințe vaste despre produsele cosmetice pentru solar (recomandate înainte și după bronzare). De aceea, pe lângă acceleratoarele tradiționale pentru bronzare, cremele care adâncesc bronzarea și cremele tingle, recomandate pentru amatorii de solar mai avansați, ele pot să-ți recomande și produse cosmetice speciale pentru solar!Din categoria acestor cosmetice speciale fac parte produsele pe bază naturală, recomandate după folosirea solarului și cosmeticele dezvoltate pentru ten, gambe, buze și tatuaje, care pot fi găsite în saloanele KiwiSun. Aici poți găsi produse cosmetice cu parfumuri tropicale și cu mirosuri de fructe naturale sau fără aromă. Pentru bărbați, recomandăm produse cu ingrediente active speciale și parfumuri masculine atractive. Recepționistele noastre extrem de bine pregătite din punct de vedere profesional îți vor recomanda și ție produsele cosmetice cele mai potrivite și benefice. 

Ai încredere în noi, ai încredere în echipa KiwiSun!

Rezultatul va fi vizibil imediat – aproape că nu îți vei crede ochilor!Nu uita însă un singur lucru: dacă prietenii te întreabă de unde ai obținut acest bronz superb, spune-le numai că frecventezi solarul KiwiSun!

* În condițiile în care dozarea este potrivită pentru tipul de piele.** Dr. Nicolai Worm, D-ul vindecător – Cum ne apără vitamina solară de infarct, cancer și alte boli de civilizație, Szendi Gábor: Vitamina solară, http://termalonline.hu/gyogykezelesek/foorvos-d-vitaminrol

KIWISUN BIOSOLARIUM VERONA

Piazza Pozza 6/B, Verona
Orario di apertura:
Lun-Sab: 09.00-20.00

www.kiwisun.it
info@kiwisun.it
Tel.: 045 55 41 340

Kiwisun Békéscsaba

Kiwisun Békéscsaba, Wlassich sétány 5/3

Kiwisun Budakeszi

Kiwisun Ajka

Ajka, Szabadság tér 18

Kiwisun Baja

Baja, Déri Frigyes sétány 13.

Kiwisun Budaörs

Budaörs, Szabadság út 63.

Kiwisun Dabas

Dabas, Bartók Béla út 93-95.

Kiwisun Debrecen

Debrecen, Dósa nádor tér 10.

Kiwisun Dunakeszi

Dunakeszi, Szent István út 30.

Kiwisun Dunaújváros

Dunaújváros, Dózsa György u. 50.

Kiwisun Eger

Eger, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 1

Kiwisun Érd

Érd, Budai út 3.

Kiwisun Gödöllő

Gödöllő, Szilhát u. 51.

Kiwisun Gyöngyös

Gyöngyös, Puskin utca 1.

Kiwisun Heves

Heves, Fő út 8.

Kiwisun Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely, Andrássy út 2.

Kiwisun Jászberény

Jászberény, Lehel vezér tér 29.

Kiwisun Kalocsa

Kalocsa, Szent István Király út 52

Kiwisun Kecskemét

Kecskemét, Dobó István krt. 8.

Kiwisun Kiskőrös

Kiskőrös, Petőfi tér. 15/3

Kiwisun Kiskunhalas

Kiskunhalas, Kossuth u. 29.

Kiwisun Komárom

Komárom, Asztalos Béla utca 11

Kiwisun Miskolc

Miskolc, Madarász Viktor utca 13.

Kiwisun Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár, Kiserdő u. 8.

Kiwisun Nyíregyháza

Nyíregyháza, Búza utca 34.

Kiwisun Orosháza

Orosháza, Rákóczi út 16.

Kiwisun Paks

Paks, Dózsa György út. 47

Kiwisun Pécs

Pécs, Ferencesek utcája 14.

Kiwisun Siófok

Siófok, Fő út 156-160

Kiwisun Solt

Solt, Kecskeméti út 10.

Kiwisun Sopron

Sopron, Füredi sétány 11/4.

Kiwisun Szeged

Szeged, Tisza Lajos körút 58.

Kiwisun Székesfehérvár

Székesfehérvár, Ady Endre utca 32.

Kiwisun Szombathely

Szombathely, Kőszegi utca 37.

Kiwisun Tata

Tata, Stranszky J. u. 3

Kiwisun Tatabánya

Tatabánya, Dózsakert u. 55.

Kiwisun Tiszafüred

Tiszafüred, Fő út 29.

Kiwisun Veszprém

Veszprém, Szabadság tér 2.

Kiwisun Zalaegerszeg

Zalaegerszeg, Kazinczy tér. 7.

Kiwisun London

Anglia - London, 136 Putney High Str London SW15 1RR

Kiwisun London

London, 15 The Mall London W5 2PJ

Kiwisun London

Anglia - London, 177 High Street, Beckenham BR3 1AH

Kiwisun London

Anglia - London, 270 Battersea Park Road London SW11 3BS

Kiwisun London

Anglia - London, 36 High Street Bromley, Kent BR1 1EA

Kiwisun Cork

Írország - Cork, 25 MacCurtain street, Cork, Co.Cork

Kiwisun DÚN LAOGHAIRE

Írország - DÚN LAOGHAIRE, 72/A UPPER GEORGE’S STREET Co Dublin

Kiwisun München

Németország - München, Schleißheimer Str. 203, 80809 München

Kiwisun Arad

Románia - Arad, str. Corneliu Coposu, nr 24 ARAD

Kiwisun Nagyvárad

Románia - Nagyvárad, Clujului út 47.

Kiwisun Margit

II. kerület, Margit körút 48.

Kiwisun Törökvész

II. kerület, Törökvész út. 30

Kiwisun Kolosy

III. kerület, Kolosy tér 1/b

Kiwisun Bécsi út

III. kerület, Bécsi út 223.

Kiwisun Árpád út

IV. kerület, Árpád út 68-70

Kiwisun Kossuth Lajos

V. kerület, Kossuth Lajos utca14-16.

Kiwisun Múzeum krt

V. kerület, Múzeum krt. 41

Kiwisun Teréz krt. 10.

VI kerület, Teréz krt. 10.

Kiwisun Baross tér 18.

VII. kerület, Baross tér 18.

Kiwisun Rákóczi út 40

VII. kerület, Rákóczi út 40

Kiwisun Ferenc körút

IX. kerület, Ferenc körút 34.

Kiwisun Bartók Béla

XI. kerület, Bartók Béla út 39.

Kiwisun Október huszonharmadika utca

XI. kerület, Október huszonharmadika utca 21.

Kiwisun Alkotás

XII. kerület, Alkotás u.1.

Kiwisun Szent István körút

XIII. kerület, Szent István körút 18.

Kiwisun Duna Pláza

XIII kerület, Duna Pláza Váci út. 178. II. emelet

Kiwisun Nagy Lajos király út

XIV kerület, Nagy Lajos király út 206

Kiwisun Örs vezér tere

XIV. kerület, Örs vezér tere 24. II. emelet

Kiwisun Rákos út

XV kerület, Rákos út. 86

Kiwisun Üllői út

XVIII. kerület, Üllői út 370

Kiwisun Rákóczi Ferenc út.

XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út. 142.

Románia - Csíkszereda, Petőfi Sándor u. 32